30 Dagen Afslank Challenge

aanbiedingWil jij, net als Angela, een gezonde levensstijl aanleren, je fitter voelen en succesvol afvallen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Samen met PowerSlim Nederland organiseren we een 30 dagen Afslank Challenge. Tijdens deze Afslank Challenge gaan we jou helpen je doel te bereiken!

30 Dagen Afslank Challenge

Aan het begin van de Challenge start je met het PowerSlim voedingsprogramma en krijg je dagelijkse tips, adviezen en recepten voor thuis. Dit alles onder onze wekelijkse, persoonlijke begeleiding. Vanaf 1 januari 2017 kun je een afspraak inplannen voor een gratis advies- en kennismakingsgesprek. Tijdens dat gesprek informeren we je over PowerSlim, stellen we een persoonlijk plan op en leggen we je het PowerSlim programma uit.

PowerSlim is een manier om op gewicht te komen én te blijven. Je werkt toe naar een gezonde en gevarieerde lifestyle en voorkomt daardoor het welbekende jojo-effect.

Je staat er niet alleen voor, wij zijn jouw stok achter de deur en begeleiden je naar je streefgewicht. Na het bereiken van je streefgewicht begeleiden we je nog een jaar om terugval te voorkomen. Maak nu een afspraak en krijg:

 • Het intakegesprek ter waarde van € 49,00 euro gratis
 • 10 euro korting op het PowerSlim starterspakket. Je betaalt dan geen € 159,00 maar slechts € 149,00 voor 8 dagen maaltijden, een uitgebreide handleiding, 30 dagen vitamines en mineralen, een kookboek met 14 weekmenu’s en een shakebeker
 • Een PowerSlim resultatenboekje, waarin we je vorderingen en je belemmeringen noteren
 • Tussen 16 januari en 14 februari dagelijks een motivatie email met tips en ideeën.
 • Je voordeel is € 59,00.

30 Dagen Afslank Challenge

Ben jij er écht klaar voor en wil je er voor de volle 100% voor gaan? Wil jij deze zomer weer zelfverzekerd over het strand lopen?

Meld je dan nu aan voor de 30 dagen Challenge en ga samen met ons de strijd aan tegen die overtollige kilo’s. Wedden dat we die gaan winnen? Laat je gegevens hieronder achter, dan nemen wij contact met je op. Je kunt ook bellen met 0619959171 of  een email sturen naar info@afvallenamstelveen.nl om een afspraak te maken.

Hartelijke groet van Ada

Lees hier het verhaal van Angela!

Afvallen en op gewicht
blijven, dat wil ik graag.

Neem contact op:

   

   

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Fill out this field
  Fill out this field
  Geef een geldig e-mailadres op.
  Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.
  Rating

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Menu