‘Ik voel me veel beter met mijn nieuwe gewicht!’

AngelaAngela van Kuilenburg, 44 jaar, woog 93 kilo voordat ze met PowerSlim startte. 

Had je altijd al overgewicht?
Niet extreem, maar ik was altijd wel iets te zwaar. Ik probeerde af te vallen, maar het resultaat was nooit blijvend. Ik had al eens rond de 80 kilo gewogen, maar nooit eronder.
Dat wilde ik nu wel halen.

Hoe kwam het dat je te zwaar was?
Ik houd nu eenmaal van lekker eten en van grote porties. Gezelligheid stond bij mij gelijk aan eten. Tijdens de feestdagen kwamen er telkens kilo’s bij. De maat was vol.

Wanneer kwam de omslag?
Ik vond het echt verschrikkelijk dat mijn kleding niet meer paste. Ik droeg alleen nog maar rokken met elastiek en jurken omdat de rest niet meer paste. De weegschaal gaf meer dan 90 kilo aan. Dat was toch echt te veel. Het PowerSlim programma sprak mij aan omdat er zoveel keuze is en omdat je 6 x per dag moet eten. En het allerbelangrijkste punt, het gewicht blijft eraf. Dat klonk mij als muziek in de oren.

Angela: ik voel me veel beter met mijn nieuwe gewicht!

Hoe ben je uiteindelijk afgevallen?
Op 4 januari 2016 heb ik de knop omgezet en ben vol discipline gestart. Ik had mezelf voorgenomen om eerst 10 kilo af te vallen, maar omdat het vanaf het begin goed ging, heb ik besloten om voor de 15 kilo te gaan. Ik heb veel steun gehad van mijn vriend die zag dat ik het serieus meende. Hij zei, “zeg maar wat je wilt eten, ik maak het voor je klaar”. Heel fijn als het thuisfront
zo’n support is. Ook de coaching is belangrijk geweest. Dat is fijn aan het programma, je hoeft het niet alleen te doen. En dan gaan mensen om je heen ook beseffen dat je het echt meent en men gaat het resultaat zien. Een extra motivatie om vol te houden. Dan hoorde ik weer “Ze eet de hele dag en ze valt af, hoe kan dat?”

Vond je het zwaar?
Nee, geen moment heb ik het zwaar gehad. PowerSlim was makkelijk vol te houden omdat je normaal kunt blijven eten. Er is zoveel keus, dat het niet eenzijdig werd. Ik maakte elke week voor mezelf bakjes, elke dag een bakje met de PowerSlim producten en een briefje met wat ik ging eten. Heel makkelijk, overzichtelijk en je kunt heel bewust boodschappen doen.

Hoe voel je je nu?
Ik voel mij super. Ik heb mijn doel bereikt en weet al een tijd mijn gewicht te behouden. Ik heb een veel gezonder gevoel.

Zal je altijd op gewicht blijven?
Ja, ik voel me gewoon veel beter met mijn nieuwe gewicht. Kleding kopen is leuker geworden, geen maat XL meer.

Angela, december 2016

Wil je, net als Angela, flink afvallen, je fitter voelen en weer in leuke kleding passen? Bel 020 8224594 of 06 19959171 en maak een afspraak voor een gratis intakegesprek. Je kunt ook een email sturen naar info@afvallenamstelveen.nl

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.
Rating

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu