Afvallen in december

KerstdinerWaarvoor kies jij: 3 kilo aankomen of juist 5 kilo afvallen in december?

December is de maand die traditioneel bekend staat als de maand van gezelligheid, cadeautjes en lekker, extra luxe, eten. Voor veel mensen heeft dit als gevolg dat ze begin januari 3 kilo zwaarder zijn dan begin december. Was dat bij jou in voorgaande jaren ook het geval en wil je dat dit jaar voorkomen? Dan zijn we op zoek naar jou!

‘Afvallen in december’ is een verwenprogramma, bestemd voor mensen die 8 – 20  kilo overgewicht hebben en daarvan al in december 2016 minimaal 5 kilo willen kwijtraken.
Het volgen van dit programma heeft de volgende voordelen:

  • GRATIS  persoonlijk intakegesprek ter waarde van € 49 waarin ik voor jou een programma ‘op maat’ ga maken. Je krijgt een eigen eetprogramma, met dagmenu’s en boodschappenlijst.
  • 20 euro korting op het PowerSlim starterspakket. Je betaalt geen € 159,- maar slechts € 139,- voor 8 dagen maaltijden, een uitgebreide handleiding, 30 dagen vitamines en mineralen, een kookboek met 14 weekmenu’s en een shakebeker

Maar dat is niet alles. Wat dacht je van:

  • GRATIS Surprise met Sinterklaas – je viert je gezelligste Sint ooit met verrassend lekkere producten
  • GRATIS culinaire Kerstattentie – je zult versteld staan je heerlijke feestmenu
  • GRATIS tips en recepten om de feestdagen Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw op een gezellige, slanke manier door te brengen

Je voordeel tijdens het Verwenprogramma ‘Afvallen in december’ bedraagt minimaal € 100 en kan oplopen tot € 200

Je valt zeker 5 kilo af in plaats van 3 kilo aan te komen

Het leefstijl programma PowerSlim (afvallen, samen met je coach, snel en gemakkelijk, zonder hongergevoel) is de basis voor het verwenprogramma ‘Afvallen in december’.Je kunt in december, zowel met Sinterklaas, Kerst, als met Oudejaarsavond heerlijk eten en toch 5 kilo afvallen. Kijk hier voor een impressie van de producten en recepten.

Afvallen in december is dus beslist niet: afzien in december.

Hoe gaat ‘Afvallen in december’ in zijn werk?

  1. Je maakt een afspraak voor een gratis, vrijblijvend en persoonlijk kennismakings- en intakegesprek. Je kunt hiervoor 0619959171 bellen of een email sturen naar info@afvallenamstelveen.nl
  2. Je start met PowerSlim en geniet 6x per dag van lekkere maaltijden en tussendoortjes, krijgt €20,00 korting op het starterspakket en de hele maand december 10% korting op de producten.
  3. Je bezoekt iedere week je coach, die je stimuleert en motiveert bij het afvallen.
  4. Met Sinterklaas en Kerst krijg je een leuke en lekkere attentie en nuttige tips om juist deze dagen slank en fit te vieren.
  5. Als je je aan de regels houdt ben je eind december zeker 5  kilo lichter. Je kunt ervoor kiezen om door te gaan met afvallen of het programma beëindigen.

Waarvoor kies jij:
3 kilo aankomen of juist 5 kilo afvallen in december?

Wil je meedoen met het Verwenprogramma ‘Afvallen in december’,  5 kilo afvallen in plaats van 3 kilo aankomen en lekker slank en fit het nieuwe jaar ingaan, maak dan nu een afspraak voor een persoonlijk intakegesprek. Bel 0619959171 of stuur een mail naar info@afvallenamstelveen.nl

Het eigenlijke programma start op donderdag 1 december 2016. De intakes plannen we vanaf medio november. Het aantal beschikbare plaatsen is gemaximeerd op 10, dus als je wilt meedoen: meld je snel aan.

 

Hartelijke groet,

Ada Hoefnagels, afslankcoach

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.
Rating

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu