Afvallen met PowerSlim

Afvallen? Ditmaal gaat het je lukken!

Het is fijn om slank te zijn, je krijgt er meer zelfvertrouwen door. Misschien heb je al van alles geprobeerd om af te vallen, zonder blijvend succes. Maak het jezelf niet zwaarder dan nodig. Het is echt niet nodig om af te zien om gewicht te verliezen. 

Met PowerSlim kan het op een goede, gezonde en lekkere manier. Je behaalt langdurige resultaten en door de lekkere producten wordt het afslanken je wel heel gemakkelijk gemaakt. Een groot voordeel is dat je ’s avonds gewoon kunt mee-eten met je gezin/partner, omdat mager vlees, vis en groenten al meteen zijn toegestaan. Met PowerSlim verander je stap voor stap je leven, zonder dat je inlevert op de kwaliteit ervan.

Afvallen zonder honger

Met PowerSlim hoef je geen honger te lijden. Met circa zes eetmomenten per dag, een rijke keuze aan speciaal samengestelde producten en een keur aan verrassende recepten heb je nooit het idee dat je iets moet laten. Op deze manier maak je het niet te moeilijk voor jezelf en houd je het makkelijker vol.

De Power van PowerSlim zit ‘m in de begeleiding. Ik word je persoonlijke voedingscoach en begeleid je. Ik geef je deskundig advies en sta je met raad en daad bij. Samen stellen we een persoonlijk stappenplan op. Ik leer je hoe je op gewicht blijft door een gezond en evenwichtig voedingspatroon. Gedurende het hele traject ben ik jouw stok achter de deur.

Ik begeleid je niet alleen tijdens het afvallen, maar ook een jaar lang (gratis) na het behalen van je streefgewicht. Zo zorgen we er samen voor dat je je gewicht blijvend behoudt.

afvallen met powerslim

Wat kun je verwachten van het PowerSlim afslankprogramma?

  • Snel resultaat, 1 a 2 kilo per week.
  • Geen honger, 6 eetmomenten per dag.
  • Heerlijke producten en recepten.
  • De mogelijkheid om ’s avonds met je gezin mee te eten.
  • Een slanker en fitter lichaam.
  • Wekelijks een gratis coaching sessie.
Menu