De 3 fasen van het PowerSlim afslankprogramma

Het PowerSlim afslankprogramma bestaat uit 3 fasen. Je begint met de eerste strikte fase en gaat hiermee door tot het streefgewicht voor circa 40% is bereikt. In de tweede fase bereik je je streefgewicht en in de derde fase leer je je gewicht te behouden.

PowerSlim-Behandelplan_WEBFase 1: afvallen

Dit is de actieve fase en hierin bereik je het grootste gedeelte van je gewichtsverlies. In deze eerste fase neem je 5 tot 7 PowerSlim producten per dag. Daarnaast mag je tijdens het avondeten al meteen mager vlees, vis, eieren en vele soorten groenten eten.

Fase 2:  bereik je streefgewicht

In de tweede, of overgangsfase bereik je je streefgewicht. Deze fase vormt de overgang tussen de afslankperiode en het normale eetpatroon. Er worden geleidelijk meer soorten voedingsmiddelen aan het menu toegevoegd. Brood, fruit, kaas, noten en graanproducten komen stapsgewijs weer terug op het menu. Als PowerSlim voedingscoach leer ik je wat de goede keuzes en hoeveelheden zijn .

Fase 3: voorkomen-jojo effect

Nu je eenmaal je streefgewicht hebt bereikt laat ik je nog niet los. Op gewicht blijven is immers de grootste uitdaging van afvallen. Daarom leer je in de stabilisatiefase gezond te eten om je gewicht te stabiliseren en te behouden. Je neemt alleen nog de tussendoortjes van PowerSlim.

Op gewicht blijven

Je gewicht is stabiel, je hebt je valkuilen leren kennen en overwinnen en je weet nu precies welke producten en hoeveelheden je het beste kunt eten om je gewicht levenslang vast te kunnen houden!

Menu