Snel afslanken met PowerSlim? Zo werkt het.

afvallen met powerslimPowerSlim is een afslankprogramma waarbij je onder persoonlijke begeleiding (je voedingscoach) werkt aan je streefgewicht en een gezond voedingspatroon. Met PowerSlim ga je niet minder eten, maar wel ánders.

PowerSlim is een koolhydraatarm en eiwitrijk dieet. Dit zorgt ervoor dat het lichaam haar reservebrandstof (de vetreserves) gaat verbranden en dat de spiermassa behouden blijft. Zodoende krijg je een mooier silhouet en blijft je stofwisseling op peil. Belangrijk om ook op de langere termijn je gewicht te behouden.

Het PowerSlim programma is opgebouwd uit 3 fasen. Je hebt 5-7 eetmomenten per dag. Overdag gebruik je PowerSlim producten en ’s avonds eet je gewoon vlees of vis met groenten. Je kunt dus gewoon mee-eten met je gezin/partner. Dat mag al meteen in de eerste (strikte) fase. Voor voorbeelden kun je even kijken op de receptenpagina. Zo bereik je je streefgewicht en leer je op gewicht te blijven met een gezond en evenwichtig voedingspatroon. Je begint met een starterspakket met daarin 45 producten in verschillende smaken. Je kunt zo kennis maken met de producten en uittesten welke producten jij het lekkerst vindt. In het starterspakket zit ook het PS kookboek met lekkere recepten en handige voorbeeld weekmenu’s. Na het starterspakket kun je zelf wekelijks je menu samenstellen met de producten die jij lekker vindt.

Voordat je begint bespreken we in een vrijblijvend adviesgesprek wat jouw wensen en doelstellingen zijn. Daarna kom je wekelijks terug om te meten en te wegen. Ik zal je gedurende het hele traject met raad en daad terzijde staan. Samen gaan we jouw doel bereiken.

Deze keer lukt het je zeker!

Start nu met PowerSlim 
en krijg 10% korting op je startpakket!

Wil je ook beginnen met PowerSlim in de regio Amstelveen? Vul dan het onderstaande formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

    Menu