PowerSlim proefavonden

Kom naar de PowerSlim Proefavond


In verband met de Corona crisis staan er momenteel geen proefavonden gepland. 
Ik kan wel een proefavond organiseren voor 2 personen maximaal. 
Meld je aan als je interesse hebt!

 

Kom jij deze hapjes proeven?

 

 

 

 

 

 


Ben je nieuwsgierig naar het PowerSlim programma? Twijfel je of het wel iets voor je is? Heb je alles al geprobeerd maar wil het maar niet lukken om af te vallen? Meld je dan aan voor een proefavond en maak kennis met PowerSlim.

Een uitgebreide proefavond organiseren gaat nu niet, vanwege Corona, maar om kennis te maken met mij, het programma en al het lekkers dat PowerSlim te bieden heeft ben je van harte welkom voor een 1-op-1 kennismakingsgesprek of een proefavond voor 2 personen!

Bij het vinden van de juiste balans in je leven heb je persoonlijke steun, tools en zetjes nodig om de kracht te krijgen door te zetten. Daarom kies je voor PowerSlim.

Ik ben gecertificeerd PowerSlim voedingscoach en ik begeleid je naar een blijvend gezond gewicht. Samen gaan we op weg naar een nieuw voedingspatroon en een toekomst vol zelfvertrouwen en vitaliteit. 

In drie fasen werken we naar jouw streefgewicht en leer ik je hoe je dit vast kunt houden. 
Als jij je streefgewicht hebt bereikt blijf ik je nog een jaar lang begeleiden en adviseren zodat jij het vertrouwen krijgt dat je het daarna zelf kunt doen.

Meld je hieronder aan voor de Proeverij!

Ja, ik kom graag vrijblijvend naar de proefavond

    Ada Hoefnagels, voedingscoach

    Menu