afvallen met powerslim receptenNatuurlijk wil je weten wat de kosten zijn van een goed afslankresultaat. De kosten zijn per persoon verschillend en afhankelijk van de hoeveelheid kilo’s je kwijt wilt, hoeveel producten je nodig hebt en welke producten je kiest. We maken samen een individueel behandelplan afgestemd op jouw wensen en behoeften. De prijs per maaltijd is tussen € 2,50 en € 3,00 (plm. € 90,00/ € 95,00 per week in de eerste fase). Deze producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt, deze kosten kun je er dus eigenlijk vanaf trekken. De kosten van de wekelijkse begeleiding zijn hierin inbegrepen.

Het starterspakket bevat Premium PowerSlim producten, supplementen, een shaker, het PowerSlim kookboek t.w.v. € 19,95 en het benodigde PowerSlim informatie materiaal. In dit starterspakket zit alles wat je nodig hebt om te beginnen met het afslankprogramma. Een makkelijke start als je op zoek bent naar een vitaal leven. Het starterspakket bevat een variatie aan producten voor een week.

Om het je makkelijk te maken, heeft PowerSlim een weekmenu voor je gemaakt met bijbehorende recepten. Hierin wordt je stap voor stap uitgelegd hoe je met de producten in het starterspakket elke dag van de week weer een gezonde en lekkere maaltijd bereidt.

Wil je weten hoe ik je kan helpen een slank en vitaal lichaam te krijgen? Bel nu 020 8224594 voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek of vul het contactformulier in.

Menu