Afvallen? Samen gaan we ervoor!

Wil jij ook slank de zomer in?

Wil jij een gezonde levensstijl aanleren, je fitter voelen en succesvol afvallen? 

…..

 

 

 

 

 

 

 


Afvallen?
Ditmaal gaat het je lukken!

Het is fijn om slank te zijn, je krijgt er meer zelfvertrouwen door. Misschien heb je al van alles geprobeerd om af te vallen, zonder blijvend succes. Maak het jezelf niet zwaarder dan nodig. Het is echt niet nodig om af te zien om gewicht te verliezen. Met PowerSlim kan het op een goede, gezonde en lekkere manier. Je behaalt langdurige resultaten en door de lekkere producten wordt het afslanken je wel heel gemakkelijk gemaakt. Een groot voordeel is dat je ’s avonds gewoon kunt mee-eten met je gezin/partner, omdat mager vlees, vis en groenten al meteen zijn toegestaan. Met PowerSlim verander je stap voor stap je leven, zonder dat je inlevert op de kwaliteit ervan.

PowerSlim

 

Laten we eerlijk zijn: een goede balans tussen lekker en gezond leven vinden en vasthouden is soms moeilijk. Zeker wanneer anderen volop genieten van lekkere dingen. Een steuntje in de rug is dan een uitkomst, zodat je niet zwicht voor de verleidingen. PowerSlim biedt dat steuntje.

PowerSlim is géén dieet. Het is een manier van leven waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten.

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma , dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én behouden. Er is hierbij uitgegaan van de laatste wetenschappelijke inzichten.

 

Jouw PowerSlim coach

Mijn naam is Ada Hoefnagels, voedingsdeskundige en afslankcoach. Door mijn jarenlange interesse in gezond leven en gezonde voeding ben ik een expert op het gebied van lekker eten en voeding geworden. En dan vooral gezónde voeding. Ik heb geleerd hoe lekker eten en slank zijn prima samen kunnen gaan. Het is mijn passie om deze ervaring met jou en anderen te delen. Zodat ook jij leert om lekker te eten en toch slank en gezond door het leven te gaan.

Ik ben een betrokken voedingscoach en ik heb tijd en aandacht voor jouw persoonlijke situatie. Samen met jou ga ik op zoek naar een passend eetpatroon, en zal ik je blijven motiveren bij het bereiken en behouden van het gewenste resultaat.

Wil je genieten van eten terwijl je je gaandeweg ook nog fitter en gezonder voelt?
Zet dan nu de eerste stap door contact op te nemen voor een afspraak.
Samen gaan we ervoor zorgen dat het lukt!

Lees meer

 

Neem contact op

  Afvallen in Amstelveen

  Wil jij afvallen en woon je in Amstelveen of omgeving?
  Je bent van harte welkom in mijn praktijk in Amstelveen.
  Ik ben de voedingscoach die jou helpt om die extra kilo’s kwijt te raken.

  Afvallen in Amstelveen betekent samen naar resultaat!!

  Google
  LinkedIn
  Menu