Begeleiding

Begeleiding bij het PowerSlim afslankprogramma

Begeleiding is een heel belangrijk onderdeel van het PowerSlim  afslankprogramma. Gedurende het hele traject ben ik jouw persoonlijke voedingscoach. We starten het programma met een uitgebreid intakegesprek. Tijdens dit intakegesprek bespreken we jouw doelstellingen en stellen we samen een concreet stappenplan op. Het startgewicht, de Body Mass Index (BMI), de vetvrije massa en de spiermassa worden gemeten en berekend.

Stap voor stap op weg naar je streefgewicht

Vervolgens kun je aan de slag. Met een enorme keus aan lekkere producten en een keur aan smakelijke recepten, ga je stap voor stap op weg naar het door jou gestelde doel. Elke week bespreken we uitgebreid je vorderingen. Ook word je tijdens de wekelijkse consulten gemeten en gewogen en zetten we samen het vervolgtraject uit.

Langdurige begeleiding voor langdurig resultaat

Heb je je streefgewicht behaald? Dan blijf ik je nog een jaar lang met raad en daad bijstaan. Samen investeren we in een blijvend resultaat en jouw nieuwe lifestyle!

Wil je weten hoe ik je kan helpen een slank en vitaal lichaam te krijgen? Bel nu 020 822 4595 voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek of vul het contactformulier in.

Menu