Billen om in te bijten?

billen celluliteMooie billen willen we allemaal. Hoe vaak staan we niet achterstevoren voor de spiegel, nu eens rechtsom draaiend, dan eens linksom draaiend, om een glimp van onze billen op te vangen? Te groot, te dik, te plat…

In onze gedachten nemen onze billen wanstaltige vormen aan. Zolang we ze nog kunnen verhullen in een spijkerbroek of rok lukt het wel om ontevreden gevoelens over je achterwerk weg te stoppen, maar als het strandweer wordt, duikt het probleem weer op. We kennen allemaal dat onbehagelijke gevoel dat je overvalt als je van je strandstoel richting zee loopt. Het lijkt wel of alle blikken, van vrienden en onbekenden, op je billen blijven rusten.

Toch valt er met wat kleine inspanning en een juiste aanpak ‘heel veel te redden’. En dan heb ik het niet over de bilimplantaten die niet alleen in Brazilië zo populair zijn, maar ook hier veel gebruikt worden voor bilvergrotingen. De simpelste succesformule luidt: bewegen + gezond eten + smeren. Voeg daar de juiste kleding en een gouden tintje aan toe en je hebt een stel superbillen!

Een gezond voedingspatroon

Ik kan het niet genoeg herhalen. Een mooi uiterlijk komt van binnenuit. Eet veel groente en fruit, vermijd zoveel mogelijk suikers en drink per dag 2 liter water. Zorg ook dat je voldoende vitamine F binnenkrijgt. Vitamine F bevordert de elasticiteit van de huid en is bijvoorbeeld in rauwe olijfolie te vinden (gebruik olijfolie als dressing voor je salades).

Smeren

Met specifieke producten houd je de huid soepel en strak en kun je cellulite voorkomen of in ieder geval verminderen. De producten hebben een drainerende werking, werken in op de vetcellen en verstevigen de huid. Bij het kiezen van een bepaald product is het niet alleen van belang wat de werking ervan is, maar ook het gebruik. Sommige producten moeten langere tijd ingemasseerd worden en zijn daardoor misschien wel effectiever dan een snelle gel, maar zullen weinig effect sorteren als je het er na een paar keer bij laat zitten omdat het teveel werk is. Kies dus een product met een gebruiksaanwijzing die bij jouw levensstijl past.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.
Rating

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu