‘Deze zomer lig ik in bikini aan het strand!’

Ik ben Renate VersVoor en na Renate Verstegentegen, 31 jaar. Al een tijdje was ik niet zo blij met mijn figuur. Maar met een drukke zaak (ik ben mede-eigenaar van een kapsalon) en een dochtertje van drie zag ik het niet zitten om te gaan ‘lijnen’. Maar ik wilde wél afvallen.

In de loop van vorig jaar viel het mij op dat een aantal van mijn klanten het PowerSlim afslankprogramma had gevolgd. Ze waren er heel enthousiast over, het afvallen viel ze niet moeilijk. Het begon een beetje te kriebelen. Als het mijn klanten lukt, dan moet ik het toch ook kunnen? Mijn moeder moedigde mij aan om eens met een PowerSlim voedingscoach te gaan praten.

Eind december had ik een afspraak. De coach nam uitgebreid de tijd om me te informeren en mijn vragen te beantwoorden. Voor mij zijn de avonden het lastigst, dan heb ik vaak trek. Met PowerSlim mag je zesmaal per dag eten en de coach adviseerde mij voor ’s avonds een stevige snack.

Na de jaarwisseling ben ik begonnen en ik ben ongelofelijk blij dat ik die stap heb gezet. Het is mij vrij makkelijk afgegaan. Ik vond de producten lekker en het was goed te combineren met de zorg voor mijn dochtertje. Lastiger vond ik het eten buiten de deur en op feestjes. Gelukkig kon ik mijn coach altijd appen om goede raad en een beetje extra steun :).

Deze zomer zie je mij in bikini aan het strand. Ik ben een stuk vrolijker en voel me ook energieker, allemaal dankzij het PowerSlim programma.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.
Rating

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu