‘Een brede smile op mijn smalle hoofdje.’

Voor en na Britt SmeuldersMijn naam is Britt Smeulders, 29 jaar.  Eind mei heb ik de knoop doorgehakt. Ik was in de afgelopen jaren steeds meer aangekomen en ondanks verschillende diëten, shakes, sportscholen en pillen, lukte het me niet om af te vallen. Ik viel hiermee dan 3 kilo af om vervolgens de verleiding van al dat lekkere eten niet te kunnen weerstaan en er weer 4 kilo extra aan kwam. Ik sprak met mijn moeder en zij wilde samen met mij de uitdaging aangaan om te gaan afvallen.

We maakten een afspraak bij een PowerSlim voedingscoach. Toen ik hoorde over PowerSlim was ik niet meteen overtuigd, afvallen had ik immers al zo vaak geprobeerd. Ik keek op de website om eens ervaringen van anderen te lezen. Maar ook ondanks de geweldige resultaten en verhalen die mensen schreven was ik wat terughoudend. Want ja iedereen kon die verhalen schrijven, ik kende ten slotte niemand van die mensen.

Toen mijn moeder zei dat ze iemand kende die ook het PowerSlim afslankprogramma had gevolgd en goed was gaan afvallen, besloot ik het een kans te geven. We maakten een afspraak en de coach legde ons precies uit hoe het in zijn werk zou gaan. Ik was enthousiast geworden en wilde dat dit ging slagen!

De dag na mijn verjaardag ben ik van start gegaan. Om kennis te maken met de verschillende producten uit het PowerSlim assortiment begon ik met het starterspakket. Ik had verwacht dat ik het niet zo lekker zou vinden, dat het afzien zou worden voor me. Vooral omdat ik nooit echt een goede eter ben geweest. Maar het viel me 100% mee. Ik vond het meeste uit het starterspakket zelfs erg lekker.

Het resultaat van een week was echt super! Ik at 4 a 5 keer op een dag de producten van PowerSlim. Ik koos ervoor om zelf te zorgen voor het avondeten, waarbij ik handig gebruik maakte van het PowerSlim kookboek. In het kookboek staan heerlijke recepten en een duidelijk overzicht van wat ik wel en niet mocht eten in welke fasen.
Mijn moeder begon twee weken later. Ik had haar al helemaal ingelicht hoe geweldig ik het vond en hoe goed mijn resultaat was. Ook mijn moeder werd enthousiast en boekte goede resultaten. Samen gingen we elke week wegen bij onze coach. Zij gaf ons duidelijk advies over wat we wel of niet moesten doen.

Dankzij het PowerSlim afslankprogramma heb ik mijn doel bereikt. Het geeft zo’n goed gevoel. Ik heb meer energie. Al mijn kleren zijn te groot, er zal dus geshopt moeten worden en dat is nu absoluut geen straf meer. Ik hoef niet meer naar winkels voor grote maten, of telkens de verkoopster om een grotere maat vragen. Ik kan nu naar winkels waar ik eerst niet eens naar binnen keek, omdat ik dan toch iets leuks zag wat ik niet zou passen.
Het heeft me zoveel goed gebracht, ik voel me beter, fitter, slanker en vooral gezonder! Ik ben zo blij dat mijn moeder met mij dit avontuur is aangegaan. Ook zij heeft succes geboekt dankzij het PowerSlim afslankprogramma.

Als mensen mij vragen “Britt, hoe doe je dat?” Dan zeg ik met een grote smile op mijn smalle hoofdje, PowerSlim!! Als ik het kan, dan kan iedereen het! Zonder shakes en gewoon met echt lekker eten. Zonder meer een aanrader voor iedereen!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.
Rating

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu