Elly: ‘De PowerSlim producten smaken heerlijk!’

Mijn naam is Elly Kalshoven, uit Amsterdam, 61 jaar. In augustus 2018 wist ik dat het genoeg geweest was, ik moest iets ondernemen om me beter in mijn vel te voelen. Ik ga gezonder leven was mijn motto, maar helaas lukte dit nooit voor langere tijd. Het lukte mij maar niet om zelf dichterbij mijn doel te komen. Twee dagen ging het goed maar daarna verviel ik toch weer in het oude ingeslopen voedingspatroon.

Mijn dochter heeft drie jaar geleden haar doel bereikt met de producten en begeleiding van PowerSlim en ze is nog steeds goed in balans. Dus besloot ik om ook een PowerSlim voedingscoach in mijn omgeving op te zoeken, en ik heb haar gevonden! Wat een geweldige coach, Ada Hoefnagels te Amstelveen. Tijdens het intakegesprek vertelde Ada mij dat ik veel te veel koolhydraten in mijn voedingspatroon had.

Met een starterspakket onder de arm begon ik aan mijn nieuwe leefwijze. Sinds ik ben begonnen met zes eetmomenten en met de producten van PowerSlim kwam ik iedere week dichterbij mijn doel. Zelfs eerder dan Ada en ik vanuit waren gegaan. Nog steeds gebruik ik diverse broodproducten en tussendoortjes van PowerSlim. De producten smaken namelijk heerlijk en zijn zeer gevarieerd. Elke dag is anders met de PowerSlim producten, het is nooit saai! Vooral de chocolade wafels, die vind ik heerlijk! Wekelijks ga ik met veel plezier bij mijn coach Ada langs. Een kopje koffie, het bespreken van de week, de tips die ik ontvang om heerlijke gerechten met de PowerSlim producten te maken en niet te vergeten… mijn weegmoment. Ada weet waar ze het over heeft en is een prima stimulans als je het even niet ziet zitten of als er onverwachte dingen in je omgeving gebeuren.

Ada, dank voor je support. Ik blijf nu nog een jaar bij je langs komen, samen werken we eraan dat ik ook in balans blijf. Ik heb er alle vertrouwen in!

Wat een resultaat! Ik voel me super in mijn lichaam.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.
Rating

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu