Ervaringen van cliënten

Hieronder kun je een aantal ervaringen van cliënten lezen.

Je kunt ook zelf een ervaring achterlaten door een reactie in te vullen en te versturen

Beoordelingen
User Rating: 1.1 (171 votes)
Sending

11 reacties. Reactie plaatsen

 • Bijna twee jaar geleden begon ik bij Ada aan mijn powerslim avontuur. Eerdere pogingen liepen op niets uit. Na een half jaar zat ik op mijn streefgewicht en daar ben ik nog onder gedoken. Nu, twee jaar later en 16 kilo minder, nog altijd stabiel. Het begin was moeilijk, de vetverbranding kwam maar niet op gang. Ada heeft me hierbij heel goed geholpen en begeleid. Ze liet me een eetdagboek bijhouden en bleef me aanmoedigen. Nooit veroordelend altijd stimulerend. Nog altijd ga ik 1 keer per maand naar haar toe. Dat is fijn want het gaat niet alleen om afvallen maar ook om een andere levensstijl en daar helpt zij mij bij. Tips voor recepten, oefeningen en wat nou wel of niet verstandig is. Als je gezond en verantwoord uit afvallen, aarzel niet en maak een afspraak. Het is het waard!

  Beantwoorden
 • Na mijn start, vier weken geleden, en 5,2 kilogram gewicht kwijt mag ik al naar fase 1B😃!
  Ada, dank je wel voor je adviezen, elke week kijk ik weer uit naar ons contact moment en je heerlijke koffie. Door het gebruik van de Powerslim producten ervaar ik geen honger en is het niet moeilijk om mij aan de aanbevolen hoeveelheden te houden. Op naar de volgende fase, ik kijk er nu al naar uit.
  Elly

  Beantwoorden
 • Agnies Lobbezoo
  juli 18, 2016 10:04 pm

  Ik volg bij Ada Power Slim. Top ervaring. Geen honger, lekkere producten en ik val nog goed af! Daarnaast zorgen de eiwitten voor de extra power. Geen dipje meer tussen de middag ????

  Beantwoorden
 • Ada Hoefnagels is een begrip in de wereld van Schoonheid en Voeding. Haar kennis en efficiëntie is haar visite kaartje. De praktijk is sfeervol en straalt rust uit.
  Wil je een fijne maar ook kwalitatieve behandeling of begeleiding met het behalen van je streef gewicht is Ada absoluut een aanrader.

  Beantwoorden
 • Bij Ada is het mij gelukt na al die diëten en pillen af te vallen! Zonder hongergevoel en weinig moeite lukte het mij om mijn overtollige kilo’s kwijt te raken. Ik heb meer energie en ben trots dat het eindelijk is gelukt, dankzij de hulp en het geduld van Ada. Als je wilt afvallen kan ik iedereen aanraden het Power Slim dieet te volgen, het enige dat helpt!

  Beantwoorden
 • Toen ik bij Ada kwam was ik de wanhoop nabij, ik had alles geprobeerd maar het wilde maar niet lukken om blijvend af te vallen. Ik ben nu bijna 4 maanden bezig en ben nu 15 kilo kwijt dankzij Ada en Power Slim. Ik had nooit gedacht dat het zo snel kon gaan. Door de kennis en begeleiding van Ada lukt het mij om met Power Slim (zonder hongergevoel of eetbuien) af te vallen.

  Beantwoorden
 • Ik was zo klaar met die overtollige kilo’s. Dus de stoute schoenen aangetrokken en mijzelf aangemeld bij Ada om af te vallen. En dat lukt. De kilo’s vliegen eraf. Gemiddeld 1 per week. Het PS dieet is heel goed vol te houden, makkelijk en zonder hongergevoel. En de begeleiding van Ada is leuk, gezellig, streng doch rechtvaardig. Haar maak je niets wijs, hahaha. Nog even en dan ga ik stabiliseren. Ben benieuwd hoe dat bevalt.

  Beantwoorden
 • Renske Schreurs
  februari 17, 2016 9:41 pm

  8 weken geleden ben ik begonnen met het PS dieet. Ik ben hiermee gestart omdat mijn overgewicht mij al 8 jaar in de weg zit en dit frustreert mij behoorlijk. Mijn schoonzusje heeft ook heel goed resultaat geboekt met het PS dieet. Op haar aanraden heb ik een afspraak bij Ada gemaakt. Ik kon dezelfde avond nog terecht. Ik was zo klaar met die overtollige kilo’s! Het aantal af te vallen kilo’s hebben we vastgesteld
  ( op basis van oa BMI) op 15 kilo. Tot nu toe ben ik 9,5 kilo kwijt. Wat een heerlijk gevoel. Die knop is omgezet, wat een opluchting is dat! Het feit dat ik eindelijk begonnen ben met afvallen en het feit dat ik tot nu toe zo goed resultaat heb geboekt is zeer motiverend. Op elk moment is Ada bereikbaar voor advies en elke week is er een weegmoment met een informatief gesprek en handige tips. Ik vind het echt een meerwaarde om begeleiding te krijgen tijdens het afvalproces want dit heeft het ‘stok achter de deur’ – effect. En het voelt alsof ik het niet alleen te hoeven doen. Ik hoef zelf niet te bedenken wat ik ga eten door de vele producten waar uit te kiezen is. Deze producten zijn makkelijk mee te nemen voor onderweg.
  Ik merkte al na een week dat mijn bloedsuikerspiegel niet meer schommelde en ik heb geen last meer van een eetbui aan het eind van de middag. Ook geen last meer van een duffe dip na de lunch. Wat ik ook heel belangrijk vind is dat ik te leer om mijn hele eetpatroon te veranderen: welke voedselcombinaties bijvoorbeeld niet handig zijn voor de lijn. Ik leer ook anders en gezonder te koken door de lekkere recepten. En dit is nodig voor het blijvende effect als het doel bereikt is.

  Beantwoorden
 • Ik ben 35 kilo kwijt, in minder dan een jaar. Zonder hongergevoel, met heerlijke, gevarieerde producten van Powerslim. Maar vooral: met de aandacht en kennis van Ada. Zij is een vakvrouw pur sang, die weet waar ze het over heeft en altijd voor je klaar staat.

  Beantwoorden
 • Ada is een geweldige PowerSlim voedingscoach die je snel en effectief helpt met verantwoord afvallen!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.
Rating

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu