Hilde: ‘Ik pas weer in mijn feestjurk!’

HildeIk ben Hilde Rosebel, 50 jaar. Voordat ik ging afvallen met PowerSlim woog ik 87,3 kg met een lengte van 160 cm. Als kind ben ik nooit dik geweest. Mijn gewicht begon toe te nemen nadat ik was gaan samenwonen en ik zelf mocht gaan beslissen wat ik ging eten en welke boodschappen ik deed. Toen we besloten om te gaan trouwen heb ik voor de eerste keer een dieet gevolgd want ik wilde slank in een mooie jurk passen. Daarna volgden nog vele pogingen om af te vallen en de bijbehorende diëten, maar steeds hield ik die niet vol.

 

Aankomen door emotie-eten

Ik ben net als zoveel mensen een emotie-eter en bij elke tegenslag begon ik te eten. Ik dacht dat het wel gerechtvaardigd was omdat ik toch 5 á 6 keer in de week sportte. Voordat je het weet en in de gaten hebt zit je in zo’n negatieve neerwaartse spiraal dat je het niet meer alleen kunt oplossen. Helaas vlogen de kilo’s er niet van af, maar eraan. Ik moest echt afvallen!

De omslag naar PowerSlim

Mijn omslag kwam in augustus 2015 tijdens mijn vakantie, ik was het helemaal zat. Ik had al eens iets gelezen over afvallen met PowerSlim en de maandag na de vakantie ben ik direct gaan zoeken naar een PowerSlim coach in de buurt. Dezelfde middag had ik al een afspraak voor een informatiegesprek. De coach heeft mij alles uitgelegd en zij was zo enthousiast dat ik dat ook werd. Ik ben naar huis gegaan om alles even te laten bezinken. De dag erna ben ik met mijn man teruggegaan. Hij was in eerste instantie nogal sceptisch maar ik was ervan overtuigd dat het mij deze keer wel zou lukken. De knop ging resoluut om.

Uiteindelijk tóch afgevallen!

Ik ben met PowerSlim begonnen onder begeleiding van mijn voedingscoach en vanaf dag 1 was ik enthousiast, ik vond alle verschillende producten en maaltijden geweldig. Natuurlijk heb ik wel mijn favorieten, maar ik vond eigenlijk alles lekker.

Afvallen zonder gemis van suikers en koolhydraten….

Normaal word ik van diëten humeurig of chagrijnig en gestresst, maar dankzij PowerSlim voelde ik mij fit en vrolijk. Ik vond het heerlijk om te experimenteren met de recepten uit het kookboek. Ik ben namelijk zelf kok bij een cateringbedrijf en ben de hele dag bezig met lekker eten. Ik vond het erg leuk om op een andere manier lasagne of dressing etc. te maken. Ik voelde mij met de dag fitter en energieker worden en miste al die koolhydraten en suikers absoluut niet. En ben ik mooi 21 kilo afgevallen!

Het hoogtepunt: een leuke, strakke jurk

Dit jaar ben ik 50 jaar geworden en toen wij op vakantie gingen was ik zó trots op mijzelf. Na zoveel jaar overgewicht te hebben gehad paste ik weer in een leuke, strakke jurk. Dit heb ik allemaal te danken aan mijn fantastische coach en PowerSlim.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.
Rating

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu