Joske: ‘Ik zit weer vol energie!’

joskeIk ben Joske Peters, 22 jaar. In korte tijd was ik heel wat kilo’s aangekomen, ik had veel last van hoofdpijn en zat niet lekker in mijn vel. De maat was vol, ik wilde afvallen en mij weer beter voelen.

December 2013 ging ik op zoek naar iemand die mij hierbij kon helpen. Ik kwam uit bij het PowerSlim Afslankprogramma. Ik ging op zoek naar een PowerSlim center bij mij in de buurt. Vrijwel meteen kon ik komen voor een vrijblijvend kennismakings- en adviesgesprek met de PowerSlim voedingscoach. Ik had al een hele tijd niet meer op de weegschaal durven staan en ik zag er behoorlijk tegenop. Toen ik mijn gewicht en vetpercentage zag, zei ik tegen haar: “Ik begin meteen, dit kan echt niet! Ik wil afvallen….”

In januari 2014 startte ik mijn strijd tegen de kilo’s met het PowerSlim afslankprogramma. Dit houdt in dat je minder koolhydraten eet en meer eiwitten. Wekelijks kwam ik bij mijn coach langs om te wegen en kreeg ik voedingsadviezen en heel veel tips. Daarna zocht ik samen met mijn coach allerlei PowerSlim producten uit en met een grote tas vol heerlijks kwam ik weer thuis.

Mijn coach leerde mij een nieuw voedingspatroon aan. Terug naar de basis, normale porties, veel groenten en 6 keer op een dag een PowerSlim product. Persoonlijk vond ik het erg fijn dat er in het PowerSlim assortiment ook lekkere tussendoortjes zaten zoals chocoladerepen, chips, soepstengels (mijn favoriet) en koekjes.

Inmiddels ben ik al twee jaar op gewicht. Nog steeds voel ik mij fit en lekker in mijn vel. Ik zit weer vol energie! Afgelopen juni ben ik ook in het huwelijksbootje gestapt. Op mijn huwelijksdag heb ik mogen stralen in mijn bruidsjurk en mijn nieuwe lichaam. Ik voelde mij slank en zelfverzekerd. Dit straalde er zeker van af

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.
Rating

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu