Kim: ‘Ik energiek? Nu wel!’

King Taling, na

Kim Taling na

Kim Taling, voor

Kim Taling, voor

Ik ben Kim Taling en ik ben 33 jaar. Ik kwam al een tijdje bij de beautystudio voor mijn schoonheidsbehandelingen. Mijn schoonheidsspecialiste wist dat ik meerdere diëten gevolgd heb, maar helaas allemaal zonder succes. Ik voelde mij ongelukkig, totaal niet energiek en durfde niet alle kleding aan te trekken die ik graag zou willen dragen.

Zij adviseerde mij om PowerSlim eens te proberen. Ik nam het starterspakket mee naar huis en ik werd zo enthousiast over het PowerSlim programma dat ik meteen besloot dat hier mee wilde doorgaan!

De producten van PowerSlim zijn erg smakelijk en het assortiment is zeer uitgebreid. Ik kon gezellig samen met mijn gezin eten zonder dat ik het gevoel had dat ik aan het diëten was. Mijn coach stuurde mij ook vaak tips en lekkere gerechten toe.

Wekelijks ging ik op consult bij mijn coach. Dankzij haar deskundige, professionele adviezen en begeleiding bleef ik iedere week gemotiveerd. Samen met mijn coach had ik mijn doel gesteld, ik wilde mij weer gezond en fit voelen.

Nu, een aantal weken later, kan ik vol trots zeggen dat het mij is gelukt! Ik zit weer goed in mijn vel, voel me energiek, draag nu kleding die ik eerder nooit zou aantrekken en ben weer een energieke moeder. Zonder mijn persoonlijke voedingscoach en PowerSlim was mij dit nooit gelukt! Dankjewel!

PS: wil je, net als Kim, afvallen en je weer energiek voelen? Bel 020 8224594 en maak een afspraak voor een gratis intakegesprek afvallen. Je kunt ook een email sturen naar info@afvallenamstelveen.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.
Rating

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu