Ladies Night in Amstelveen

Maak kennis met PowerSlim op de Ladies Night in Amstelveen!

Misschien heb je al van alles geprobeerd om af te vallen, zonder blijvend succes. Maak het jezelf niet zwaarder dan nodig. Je hoeft echt niet af te zien om gewicht te verliezen. Met PowerSlim kan het op een goede, gezonde en lekkere manier, zonder honger te lijden. Met circa zes eetmomenten per dag heb je nooit het idee dat je iets moet laten. Op die manier houd je het makkelijker vol. Je behaalt langdurige resultaten en door de lekkere producten wordt het afslanken je wel heel gemakkelijk gemaakt. Ik word je persoonlijke voedingscoach en begeleid je. Ik geef je deskundig advies en sta je met raad en daad bij. Ik leer je op gewicht te blijven door een gezond en evenwichtig voedingspatroon.

Ladies NightWil je meer weten over afvallen met PowerSlim? Ik kan je er alles over vertellen. Kom kennismaken met PowerSlim op de Ladies Night bij Groenhof Optiek in Amstelveen op 15 april a.s. van 19.00 tot 22.00 uur. Of kijk hier even verder. Lukt het je niet om te komen? Bel me dan rustig voor een adviesgesprek op een moment dat het jou schikt.

De Ladies Night belooft een leuke avond te worden. Exclusief voor vrouwen. Er valt van alles te zien en te doen. Bekijk de nieuwste trends in mode en sieraden, laat je adviseren door een visagiste en een kapper en krijg een kleuradvies. Kom samen met je moeder, dochter of een vriendin en maak er, onder het genot van een hapje en een drankje, een leuke avond van. Aan het einde van de avond staat er voor iedereen een leuke goodie bag klaar. Aanmelden is niet nodig, je bent welkom!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.
Rating

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu