Kiki: “Mensen zeggen voortaan dat ik straal”!

‘Mensen zeggen voortaan 
dat ik straal!’
Kiki Arts, 37 jaar

 

Kiki voor

Kiki na

 

 

Ik ben Kiki Arts en ik ben 37 jaar. Nadat het een hele tijd niet goed met me ging door een burn-out/depressie, stuurde ik 27 april 2020 een berichtje naar Afvallen Amstelveen. Ik wilde een afspraak maken want ik wilde zo snel mogelijk beginnen met  PowerSlim, ik was er helemaal klaar mee! Ook de gedachten aan een gezonde levensstijl in deze coronatijd zetten me aan het denken.
Mijn coach stuurde me meteen een berichtje terug: ‘Zullen we eens gek doen? Kom maar meteen langs.’ En dat op Koningsdag, ze was toevallig in haar praktijk. Dit heb ik dus ook meteen gedaan, dit moest zo zijn, dacht ik nog.

Aan de slag met het starterspakket van PowerSlim bij Afvallen Amstelveen

Ik ging aan de slag met het starterspakketzo kon ik alle producten uitproberen en startte ik met handige weekmenu’s.
Ik probeerde allerlei lekkere, koolhydraatarme recepten uit. Voorheen heb ik ook al eerder geprobeerd gezonder te gaan eten, maar koos ik vaak voor de makkelijke weg. Ik at eentonig en de knop ging niet helemaal om. Nu wel.
En anders zorgde mijn coach, Ada Hoefnagels van Afvallen Amstelveen, hier wel voor.

Gratis begeleiding!

Wil je afvallen en zoek je een eerlijke en deskundige voedingscoach? Ik ben Ada Hoefnagels, mijn bedrijf is gevestigd in Amstelveen. Ik ben gecertificeerd PowerSlim voedingscoach en zorg ervoor dat je deskundig begeleid wordt naar je streefgewicht. Om af te vallen hoef je geen honger te lijden of zwaar, intensief te sporten. Ik leer je op een verantwoorde manier hoe je effectief kunt afvallen zonder het gevreesde jo-jo effect. Kom gerust langs voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vul onderstaand formulier in of bel 06-19959171.

   

Wil jij ook afvallen met PowerSlim?
Vul het formulier in!

  Afvallen Amstelveen
  Ada Hoefnagels
  Donau 44 – 1186 KN Amstelveen
  06-19959171    info@afvallenamstelveen.nl
  www.afvallenamstelveen.nl

  Menu