Nieuw: de PowerSlim Balance lijn!

PowerSlim introduceert een nieuwe gewichtsbehoud lijn!

Ken jij het fenomeen? Je bent op gewicht, maar af en toe gebeurt het toch: paar kilo eraf, een paar kilo erbij en weer terug….. Dankzij PowerSlim leer je om bewuster te eten en te leven. Daarom ben ik ook enorm enthousiast over de PowerSlim Balance lijn. Als coach weet ik dat vele cliënten met dit probleem zitten. Afvallen lukt, (meestal) maar dan komt het; hoe blijf ik op gewicht?

Mijn ervaring is inmiddels dat wanneer mijn cliënten gebruik maken van mijn gewichtsbehoud programma (1 jaar extra begeleiding na het behalen van je streefgewicht) zij de balans kunnen vinden.

Waaruit bestaat de PowerSlim Balance lijn?

Tot nu toe zijn er 18 nieuwe producten verdeeld in 4 categorieën: ontbijt, snacks, maaltijden en diversen. Deze producten hebben dezelfde kwaliteit als de huidige PowerSlim producten maar het grote verschil is de voedingswaarde en de prijs. De producten zijn verpakt in grotere porties en zijn te gebruiken voor het hele gezin vanaf fase 2B.

PowerSlim Balance versus supermarkt 

De samenstelling van veel producten uit de supermarkt zijn ondanks mijn aanbevelingen toch nog hoog in koolhydraten en laag in eiwitten. Dit in tegenstelling tot de PowerSlim afslankproducten. De Balance producten zijn laag in koolhydraten en toch nog hoog in eiwitten. Je kunt met deze producten dus beter op gewicht blijven dan met reguliere voeding uit de supermarkt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.
Rating

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu