‘Nu ben ik een stuk zelfverzekerder!’

Mijn naam is Laura Damen en ik ben 23 jaar. Voor en na Laura DamenPowerSlim heeft door het afvallen voor mij diverse deuren geopend. De grootste deur is de deur groente. Voorheen at ik geen groente, door PowerSlim heb ik ze leren eten. Door de diversiteit van de PowerSlim producten kun je de groente op zoveel verschillende manieren klaarmaken, dat het ook leuk blijft om ermee te koken en het te eten. Het was al jaren geleden dat ik bloemkool gegeten had en ik vond het nu gewoon lekker smaken. Ik heb zelfs voor de allereerste keer asperges gegeten, en zelfs dat vind ik best lekker!

Ik ben altijd open en eerlijk geweest en heb mij nooit geschaamd dat ik aan het afvallen was. Het was ook nodig, mijn knop was om. Ik was te dik en er moest wat aan gedaan worden. Zo kwam ik uit bij de PowerSlim voedingscoach terecht. Ik heb eerst een informatiegesprek aangevraagd, om meer uitleg te krijgen voordat ik er eventueel aan zou beginnen. Tijdens dit gesprek werd alles duidelijk en rustig uitgelegd aan de hand van een schema. Daarnaast kon ik genoeg vragen stellen. Die avond heb ik besloten om met het PowerSlim programma te starten. Ik nam het starterspakket dan ook meteen mee naar huis.

In het begin moest ik even wennen. Maar na een paar weken had ik de smaak te pakken. Iedere week ging ik langs bij mijn coach, waar ik gewogen werd en de vorderingen met haar besprak. En ook iedere week wist zij mij nog wel een tip mee te geven waar ik nog op kon letten.

Mijn streefgewicht is inmiddels bijna in zicht. Bij deze bedank ik alvast PowerSlim en mijn coach! Bedankt dat ik nu lekker in mijn vel zit. Jullie maken afvallen weer leuk.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.
Rating

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu