Over mij

Wie ben ik?

Ik ben Ada Hoefnagels, voedingsdeskundige en afslankcoach. Door mijn jarenlange interesse in gezond leven en gezonde voeding ben ik een expert op het gebied van lekker eten en voeding geworden. En dan vooral gezónde voeding. Ik heb geleerd hoe lekker eten en slank zijn prima samen kunnen gaan. Het is mijn passie om deze ervaring met jou en anderen te delen. Zodat ook jij leert om lekker te eten en toch slank en gezond door het leven te gaan.
Vraag je je af hoe je dat kunt inpassen in je drukke bestaan? Het hoeft echt niet veel meer tijd te kosten, ik help je daarbij!

 

Op het juiste gewicht komen

Allereerst is het belangrijk om op het juiste gewicht te komen. En een jaar lang op je streefgewicht te blijven. Dit zorgt voor stabiliteit in gewicht voor de rest van je leven. Hoe? Een goede combinatie van koolhydraten, vetten en eiwitten. Door individueel advies help ik je om op gewicht te blijven en toch lekker te eten.

 

Gecertificeerd PowerSlim voedingscoach

Ik ben gecertificeerd PowerSlim voedingscoach en ik help mensen om hun streefgewicht te bereiken en te behouden. Ik werk met het PowerSlim afslankconcept, dit betekent gemiddeld 1 tot 1,5 kg. gewichtsverlies per week en tóch lekker eten. De resultaten zijn al binnen een week zichtbaar. Wekelijks kom je bij mij om te meten en te wegen, en te bespreken hoe het gaat en waar je tegen aan loopt. Met 6 eetmomenten per dag heb je geen hongergevoel. In 3 fasen coach ik jou naar je streefgewicht. Daarna blijf ik je voedingscoach tot het moment dat je gewicht stabiel is. Daarna weet je hoe je op gewicht kan blijven. Uiteraard blijven we contact houden en kom je zo af en toe op minder regelmatige basis langs.

Menu