PowerSlim starterspakket

Afvallen met heerlijke producten

 

Het begin: het PowerSlim starterspakket.

Afslanken met PowerSlim werkt in 3 fasen. Je begint met een starterspakket met daarin 45 producten in verschillende smaken. Je kunt zo kennismaken met de producten en uittesten welke producten jij het lekkerst vindt. In het starterspakket zit ook het PowerSlim kookboek met lekkere recepten en handige voorbeeld weekmenu’s. Het starterspakket bevat voldoende producten voor een week. Na het starterspakket kun je zelf wekelijks je menu samenstellen met de producten die jij lekker vindt.

Om het je makkelijk te maken, hebben wij een weekmenu voor je gemaakt met bijbehorende recepten. Hierin wordt je stap voor stap uitgelegd hoe je met de producten in het starterspakket elke dag van de week weer een gezonde en lekkere maaltijd bereidt. En om je nog meer werk uit handen te nemen, hebben we ook alvast het boodschappenlijstje voor je gemaakt.

Na je eerste weegmoment…

Na een week kom je terug voor je eerste weegmoment. Het starterspakket zal ongeveer op zijn en nu kun je zelf de producten uitkiezen die jij het lekkerst vindt. Er is genoeg variatie. Je hebt de keuze uit meer dan 145 PowerSlim producten, variërend van müsli, stracciatella yoghurt, broodjes, pannenkoeken en repen tot pasta, heerlijke smoothies en desserts.

afvallen met powerslim recepten
afvallen met powerslim recepten
afvallen met powerslim recepten
afvallen met powerslim recepten
afvallen met powerslim recepten
afvallen met powerslim recepten

Wil je weten hoe ik je kan helpen een slank en vitaal lichaam te krijgen? Bel nu 020 8224594 voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek of vul het contactformulier in.

Menu