Probeer nu 3 dagen gratis PowerSlim

PowerSlim_Beeld_2014-3Afvallen met PowerSlim? Probeer nu 3 dagen gratis!

Wil jij graag een maatje minder? Heb je alles al geprobeerd om af te vallen maar kom je steeds weer aan? Of geloof je niet in afslankproducten? Heb jij die stok achter de deur nodig? Dan ben ik op zoek naar jou!

Ik wil je kennis laten maken met het succesvolle afslankprogramma van PowerSlim. Je zult wel denken, weer zo’n crashdieet met alleen maar repen en shakes. Laat ons jou ervan overtuigen dat PowerSlim anders is.

PowerSlim is een manier om op gewicht te komen én te blijven. Je werkt naar een gezonde en gevarieerde lifestyle toe, en voorkomt hiermee het welbekende jojo-effect.

Je staat er niet alleen voor, ik ben jouw stok achter de deur en begeleid je naar je streefgewicht toe. En ook daarna begeleid ik je nog een jaar lang gratis om terugval te voorkomen.

Ben jij er écht klaar voor en wil je er voor de volle 100% voor gaan? Wil jij deze zomer weer zelfverzekerd over het strand lopen?

Meld je dan nu aan om PowerSlim 3 dagen gratis te proberen en samen met mij de strijd aan te gaan tegen die overtollige kilo’s.

Stuur mij een e-mail met de volgende gegevens:
Voornaam
Achternaam
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Geboortedatum
Huidige gewicht
Streefgewicht
Motivatie

Deelnemingsvoorwaarden

  1. Ons team van PowerSlim voedingscoaches selecteert diverse mensen op basis van profielen die uitstekend bij het PowerSlim afslankprogramma aansluiten.
  2. Indien jouw profiel geselecteerd wordt mag je 3 dagen gratis PowerSlim uitproberen.
  3. Vervolgens maak je 2 afspraken met mij in maximaal 5 dagen tijd. De eerste afspraak is het intakegesprek en tijdens de tweede afspraak bekijken we jouw resultaat.
  4. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging met daarbij gevoegd een gezondheidsverklaring die je thuis doorleest. Je kunt enkel deelnemen als je alle vragen met “Nee” kunt beantwoorden. Deze gezondheidsverklaring neem je ingevuld en ondertekend mee op je eerste afspraak.
  5. Deze actie loopt van 4 mei 2015 t/m 28 mei 2015.
  6. De producten zijn niet tegen contant geld of andere producten inwisselbaar.
  7. PowerSlim mag je persoonsgegevens opnemen in haar gegevensbestand, die vertrouwelijk en conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens zullen worden behandeld.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.
Rating

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu