
Aubergine gevuld met tonijn, een ovengerecht dat je kunt maken vanaf fase 2.
Verwarm de oven voor op 200 °C. Halveer de aubergine in de lengte en schraap met een lepel de kern met zaden er uit. Giet de tonijn af. Meng in een kom de paprika, uit, knoflook, Italiaanse kruiden en tonijn en schep er 1 el olie door. Vul de auberginehelften hiermee. Dek de schaal af met aluminiumfolie en bak het gerecht ca. 40 minuten in de oven.
Porties | Prep Tijd |
1 persoon | 10 minuten |
Kook Tijd |
40 minuten |
|
|
![]() |
Aubergine gevuld met tonijn, een ovengerecht dat je kunt maken vanaf fase 2.
Verwarm de oven voor op 200 °C. Halveer de aubergine in de lengte en schraap met een lepel de kern met zaden er uit. Giet de tonijn af. Meng in een kom de paprika, uit, knoflook, Italiaanse kruiden en tonijn en schep er 1 el olie door. Vul de auberginehelften hiermee. Dek de schaal af met aluminiumfolie en bak het gerecht ca. 40 minuten in de oven.
|
Ingrediënten
- 1 aubergine
- 1 blikje tonijn in water (160 gram)
- 1/2 rode paprika fijngesneden
- 1/2 witte ui gesnipperd
- 1 teen knoflook fijngehakt
- 2 eetlepels Italiaanse kruiden potje, 12 gram
- 1 eetlepel olijfolie
Porties:
Eenheden:
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe