Aubergine gevuld met tonijn

Aubergine gevuld met tonijn
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Aubergine gevuld met tonijn, een ovengerecht dat je kunt maken vanaf fase 2. Verwarm de oven voor op 200 °C. Halveer de aubergine in de lengte en schraap met een lepel de kern met zaden er uit. Giet de tonijn af. Meng in een kom de paprika, uit, knoflook, Italiaanse kruiden en tonijn en schep er 1 el olie door. Vul de auberginehelften hiermee. Dek de schaal af met aluminiumfolie en bak het gerecht ca. 40 minuten in de oven.
Porties Prep Tijd
1 persoon 10 minuten
Kook Tijd
40 minuten
Porties Prep Tijd
1 persoon 10 minuten
Kook Tijd
40 minuten
Aubergine gevuld met tonijn
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Aubergine gevuld met tonijn, een ovengerecht dat je kunt maken vanaf fase 2. Verwarm de oven voor op 200 °C. Halveer de aubergine in de lengte en schraap met een lepel de kern met zaden er uit. Giet de tonijn af. Meng in een kom de paprika, uit, knoflook, Italiaanse kruiden en tonijn en schep er 1 el olie door. Vul de auberginehelften hiermee. Dek de schaal af met aluminiumfolie en bak het gerecht ca. 40 minuten in de oven.
Porties Prep Tijd
1 persoon 10 minuten
Kook Tijd
40 minuten
Porties Prep Tijd
1 persoon 10 minuten
Kook Tijd
40 minuten
Ingrediënten
Porties:
Eenheden:
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu