Flammkuchen met zalm

Flammkuchen met zalm is een variatie op de specialiteit uit de Franse Elzas. Traditioneel met spek, uien en kaas.
Deze heerlijke Flammkuchen met zalm, olijven en kaas past binnen fase 2A van het PowerSlim dieet.

Meer recepten? https://www.afvallenamstelveen.nl/powerslim-recepten/

Flammkuchen met zalm
Flammkuchen met zalm
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
1 persoon 15 minuten
Kook Tijd
8 minuten
Porties Prep Tijd
1 persoon 15 minuten
Kook Tijd
8 minuten
Flammkuchen met zalm
Flammkuchen met zalm
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
1 persoon 15 minuten
Kook Tijd
8 minuten
Porties Prep Tijd
1 persoon 15 minuten
Kook Tijd
8 minuten
Ingrediënten
Porties: persoon
Eenheden:
Instructies
  1. Bereidingswijze: Verwarm de oven voor op 180° C. Bestrijk de wrap met de zuivelspread en bestrooi met de geraspte kaas. Verdeel hierover de stukjes zalm, tomaat en de olijven. Bak de flammkuchen circa 8 minuten in de voorverwarmde oven. Bestrooi voor serveren met de gehakte dille en de gescheurde blaadjes basilicum. Tip: Eet er een lekkere salade van tomaatjes, komkommer en ijsbergsla bij.
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.
Rating

Menu