Fusilli met paddenstoelen

Fusilli met paddenstoelen - Fase 2
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Fusilli met paddenstoelen, truffelolie en rucola: heerlijk met een paar Parmezaanse kaassnippers. Als je de Parmezaanse kaas weglaat, is het een fase 1 gerecht. Kook de fusilli met een beetje kruidenbouillon beetgaar (circa 12 minuten). Snijd de bospaddenstoelen in partjes en roerbak ze met een halve eetlepel truffelolie. Meng de fusilli door het bospaddenstoelenmengsel. Voeg een flinke draai uit de pepermolen toe. Roer er snel een flinke hand rucola door (snel, anders slinkt de rucola teveel) en doe op (warme) borden. Serveer met een paar snippers Parmezaanse kaas. De snippers Parmezaanse kaas zijn toegestaan in fase 2. In fase 1 laat je de Parmezaanse kaas weg.
Porties Prep Tijd
1 persoon 15 minuten
Kook Tijd
15 minuten
Porties Prep Tijd
1 persoon 15 minuten
Kook Tijd
15 minuten
Fusilli met paddenstoelen - Fase 2
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Fusilli met paddenstoelen, truffelolie en rucola: heerlijk met een paar Parmezaanse kaassnippers. Als je de Parmezaanse kaas weglaat, is het een fase 1 gerecht. Kook de fusilli met een beetje kruidenbouillon beetgaar (circa 12 minuten). Snijd de bospaddenstoelen in partjes en roerbak ze met een halve eetlepel truffelolie. Meng de fusilli door het bospaddenstoelenmengsel. Voeg een flinke draai uit de pepermolen toe. Roer er snel een flinke hand rucola door (snel, anders slinkt de rucola teveel) en doe op (warme) borden. Serveer met een paar snippers Parmezaanse kaas. De snippers Parmezaanse kaas zijn toegestaan in fase 2. In fase 1 laat je de Parmezaanse kaas weg.
Porties Prep Tijd
1 persoon 15 minuten
Kook Tijd
15 minuten
Porties Prep Tijd
1 persoon 15 minuten
Kook Tijd
15 minuten
Ingrediënten
Porties: persoon
Eenheden:
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu