Gevulde paprika met rijst

Gevulde paprika met rijst
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Bereidingswijze: Verwarm de oven voor op 225 ̊ C. Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Snijd de ui en knoflook fijn. Meng in een kom de rundertartaar, ui, knoflook, tomatenpuree en gehakte peterselie. Snijd de paprika in tweeën en verwijder de zaadlijst. Vul de ene helft met het mengsel van rundertartaar en gebruik de andere helft als deksel. Plaats de gevulde paprika circa 30 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer met de rijst. Tip: vanaf Power Slim fase 2a ook lekker in een rode of gele paprika
Porties Prep Tijd
1 persoon 15 minuten
Kook Tijd
30 minuten
Porties Prep Tijd
1 persoon 15 minuten
Kook Tijd
30 minuten
Gevulde paprika met rijst
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Bereidingswijze: Verwarm de oven voor op 225 ̊ C. Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Snijd de ui en knoflook fijn. Meng in een kom de rundertartaar, ui, knoflook, tomatenpuree en gehakte peterselie. Snijd de paprika in tweeën en verwijder de zaadlijst. Vul de ene helft met het mengsel van rundertartaar en gebruik de andere helft als deksel. Plaats de gevulde paprika circa 30 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer met de rijst. Tip: vanaf Power Slim fase 2a ook lekker in een rode of gele paprika
Porties Prep Tijd
1 persoon 15 minuten
Kook Tijd
30 minuten
Porties Prep Tijd
1 persoon 15 minuten
Kook Tijd
30 minuten
Ingrediënten
Porties: persoon
Eenheden:
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu