Müsli: home made!

Müsli: home made!

Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Spreid de zaden, pitten, noten en de havervlokken uit over een bakblik. Strooi er een paar eetlepels gemalen kokos over en naar smaak kaneel, gember en/of laos. Als laatste sprenkel je er wat kokosolie over. In het midden van een voorverwarmde oven (niet hoger dan 40°C.!!) een paar uur in de oven laten staan. Tot het mengsel iets gekleurd is en licht geroosterd. Laten afkoelen en in een goed afsluitbaar blik bewaren. TiP: eet met magere kwark (gezonder dan yoghurt, want geen melksuiker!) en fruit. Blauwe bessen en frambozen bijvoorbeeld. PowerSlim fase 3.
Prep Tijd
10 minuten
Prep Tijd
10 minuten

Müsli: home made!

Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Spreid de zaden, pitten, noten en de havervlokken uit over een bakblik. Strooi er een paar eetlepels gemalen kokos over en naar smaak kaneel, gember en/of laos. Als laatste sprenkel je er wat kokosolie over. In het midden van een voorverwarmde oven (niet hoger dan 40°C.!!) een paar uur in de oven laten staan. Tot het mengsel iets gekleurd is en licht geroosterd. Laten afkoelen en in een goed afsluitbaar blik bewaren. TiP: eet met magere kwark (gezonder dan yoghurt, want geen melksuiker!) en fruit. Blauwe bessen en frambozen bijvoorbeeld. PowerSlim fase 3.
Prep Tijd
10 minuten
Prep Tijd
10 minuten
Ingrediënten
Porties:
Eenheden:
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.
Rating

Menu