Kerstvoorgerecht: gevulde Portobello’s

Gevulde portobello's

Kerstvoorgerecht: gevulde Portobello's

Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Koolhydraatarm Kerstvoorgerecht: gevulde Portobello’s Verwarm de oven voor op 200° C. Verwijder de steeltjes van de portobello’s en hak deze in stukjes. Roer de geitenkaas los en meng met de gehakte portobellosteeltjes, lenteui, knoflook, tomaat en paprikapoeder. Breng op smaak met versgemalen peper. Verdeel het mengsel over de portobello’s en zet 10 tot 15 minuten in het midden van de de voorverwarmde oven. Garneer de portobello’s met wat fijngehakte peterselie en serveer op een plukje rucola. Geschikt voor fase 1 van het PowerSlim afslankprogramma.
Porties Prep Tijd
4 personen 10 minuten
Kook Tijd
15 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 10 minuten
Kook Tijd
15 minuten
Gevulde portobello's

Kerstvoorgerecht: gevulde Portobello's

Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Koolhydraatarm Kerstvoorgerecht: gevulde Portobello’s Verwarm de oven voor op 200° C. Verwijder de steeltjes van de portobello’s en hak deze in stukjes. Roer de geitenkaas los en meng met de gehakte portobellosteeltjes, lenteui, knoflook, tomaat en paprikapoeder. Breng op smaak met versgemalen peper. Verdeel het mengsel over de portobello’s en zet 10 tot 15 minuten in het midden van de de voorverwarmde oven. Garneer de portobello’s met wat fijngehakte peterselie en serveer op een plukje rucola. Geschikt voor fase 1 van het PowerSlim afslankprogramma.
Porties Prep Tijd
4 personen 10 minuten
Kook Tijd
15 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 10 minuten
Kook Tijd
15 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Eenheden:
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.
Rating

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu