
Koolhydraatarm Kerstvoorgerecht: gevulde Portobello’s
Verwarm de oven voor op 200° C. Verwijder de steeltjes van de portobello’s en hak deze in stukjes. Roer de geitenkaas los en meng met de gehakte portobellosteeltjes, lenteui, knoflook, tomaat en paprikapoeder. Breng op smaak met versgemalen peper. Verdeel het mengsel over de portobello’s en zet 10 tot 15 minuten in het midden van de de voorverwarmde oven. Garneer de portobello’s met wat fijngehakte peterselie en serveer op een plukje rucola. Geschikt voor fase 1 van het PowerSlim afslankprogramma.
Porties | Prep Tijd |
4 personen | 10 minuten |
Kook Tijd |
15 minuten |
|
|
![]() |
Koolhydraatarm Kerstvoorgerecht: gevulde Portobello’s
Verwarm de oven voor op 200° C. Verwijder de steeltjes van de portobello’s en hak deze in stukjes. Roer de geitenkaas los en meng met de gehakte portobellosteeltjes, lenteui, knoflook, tomaat en paprikapoeder. Breng op smaak met versgemalen peper. Verdeel het mengsel over de portobello’s en zet 10 tot 15 minuten in het midden van de de voorverwarmde oven. Garneer de portobello’s met wat fijngehakte peterselie en serveer op een plukje rucola. Geschikt voor fase 1 van het PowerSlim afslankprogramma.
|
Ingrediënten
- 4 portobello's
- 1 kuipje verse geitenkaas (Chavroux)
- 3 lenteuitjes in ringetjes
- 1 teentje knoflook uit de pers
- 1 flinke tomaat zaadjes verwijderd, in stukjes gesneden
- paprikapoeder
- peper uit de molen
- 2 eetlepels peterselie fijngehakt
- beetje rucola
Porties: personen
Eenheden:
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe