Kwarkbrood

Kwarkbrood is een prima alternatief voor diegenen die wel af toe een een lekker belegd boterhammetje willen eten, maar geen koolhydraten. Dit kwarkbrood, met veel lijnzaad, is gezond en bevat geen gluten. Lekker met avocado en tomaat of gerookte kip met rucola en een likje mayonaise!

Voor de PowerSlimmers: dit brood mag je eten vanaf fase 3.

Meer recepten? https://www.afvallenamstelveen.nl/powerslim-recepten/

Kwarkbrood
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
20 sneetjes 10 minuten
Kook Tijd
110 minuten oven
Porties Prep Tijd
20 sneetjes 10 minuten
Kook Tijd
110 minuten oven
Kwarkbrood
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
20 sneetjes 10 minuten
Kook Tijd
110 minuten oven
Porties Prep Tijd
20 sneetjes 10 minuten
Kook Tijd
110 minuten oven
Ingrediënten
Porties: sneetjes
Eenheden:
Instructies
  1. Verhit de oven voor op 180 C en bekleed een bakblik met bakpapier. Meng alle ingrediënten in een kom. Klop in een andere kom de kwark, eieren en azijn tot een homogeen mengsel met een mixer. Voeg tijdens het kloppen langzaam de droge ingrediënten toe en blijf kloppen totdat het mengsel wat vaster wordt. Laat 10 minuten staan en doe vervolgens het brooddeeg in het bakblik. Plaats het bakblik 80 minuten in de voorverwarmde oven. Controleer halverwege of de bovenkant niet te donker wordt en dek het bakblik anders af met aluminiumfolie. Zet na de bereidingstijd de oven op een kier en laat het brood nog 20 minuten staan om na te garen. Laat het brood afkoelen voordat je het aansnijdt.
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.
Rating

Menu