Marokkaanse kippenlevertjes

Verwarm de oven voor op 180 °C. Kook de PowerSlim sojarijst 15 – 20 minuten in water met 1 tl bouillonpoeder. Verhit de olijfolie in een koekenpan. Fruit de uien tot ze goudbruin zijn, voeg de kippenlevertjes toe en bak nog circa 3 minuten. Voeg nu de groenten toe en laat nog circa 3 minuten bakken. Voeg de rijst, saffraan en gember toe. Doe het mengsel over in een ovenschaal. Giet er al roerend 1.5 kopje hete kippenbouillon bij, doe het deksel op de pan en zet die ongeveer 20 minuten in de oven. Daarna moet al het water verdampt zijn. Als je niet aan het PowerSlimmen bent, kun je natuurlijk gewone (lekkere Basmati) rijst gebruiken.
Porties Prep Tijd
1persoon 10minuten
Kook Tijd
20minuten
Porties Prep Tijd
1persoon 10minuten
Kook Tijd
20minuten
Ingrediënten