Portobello tofuburger

Portobello tofuburger
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Een dagje zonder vlees? Probeer dan deze burgers met tomaat en ijsbergsla. Lekker vegetarisch en koolhydraatarm, vanaf fase 1A. Meng een halve eetlepel olijfolie, rode wijnazijn en knoflook in een kom. Druk de champignons met de open kant in het mengsel. Verwarm de overige olijfolie in een koekenpan. Bak de paddenstoelen ongeveer 4 minuten aan beide kanten. Kruid de dunne plakken tofu en bak deze aan beide kanten totdat de kaas zacht is. Gebruik de portobello als broodje en beleg deze met de tofu, tomaat, en sla.
Porties Prep Tijd
1 persoon 15 minuten
Kook Tijd
5 minuten
Porties Prep Tijd
1 persoon 15 minuten
Kook Tijd
5 minuten
Portobello tofuburger
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Een dagje zonder vlees? Probeer dan deze burgers met tomaat en ijsbergsla. Lekker vegetarisch en koolhydraatarm, vanaf fase 1A. Meng een halve eetlepel olijfolie, rode wijnazijn en knoflook in een kom. Druk de champignons met de open kant in het mengsel. Verwarm de overige olijfolie in een koekenpan. Bak de paddenstoelen ongeveer 4 minuten aan beide kanten. Kruid de dunne plakken tofu en bak deze aan beide kanten totdat de kaas zacht is. Gebruik de portobello als broodje en beleg deze met de tofu, tomaat, en sla.
Porties Prep Tijd
1 persoon 15 minuten
Kook Tijd
5 minuten
Porties Prep Tijd
1 persoon 15 minuten
Kook Tijd
5 minuten
Ingrediënten
Porties: persoon
Eenheden:
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu