Quiche met spinazie en zalm

Hou je ook zo van quiche? Maar wil je toch koolhydraatarm eten? Deze quiche heeft een bodem die gemaakt is van PowerSlim kaaskoekjes. Lekker, gezond en niet veel werk. Voor de PowerSlimmers onder ons: deze

Quiche

Quiche met spinazie en zalm

Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Verwarm de oven voor op 200°C. Maal de kaaskoekjes fijn in een keukenmachine en meng met de roomboter. Verdeel het mengsel voor de bodem over een met bakpapier beklede kleine springvorm en druk goed aan. Zet de bodem 5 minuten in de voorverwarmde oven. Klop de eieren met de Boursin Cuisine, peper en zout. Verhit de olie in een pan en fruit de ui totdat deze glazig ziet. Voeg de spinazie toe en roerbak totdat deze is geslonken. Doe de ui en de spinazie in een vergiet en druk met de bolle kant van een lepel het meeste vocht eruit. Doe het terug in de pan en meng het eimengsel, de zalm en de kruiden erdoor. Voeg het mengsel toe aan de springvorm en dek deze af met aluminiumfolie. Bak de quiche vervolgens 20 minuten in de oven, verwijder het aluminiumfolie en bak nog eens 20 minuten.
Porties Prep Tijd
4 personen 10 minuten
Kook Tijd
45 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 10 minuten
Kook Tijd
45 minuten
Quiche

Quiche met spinazie en zalm

Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Verwarm de oven voor op 200°C. Maal de kaaskoekjes fijn in een keukenmachine en meng met de roomboter. Verdeel het mengsel voor de bodem over een met bakpapier beklede kleine springvorm en druk goed aan. Zet de bodem 5 minuten in de voorverwarmde oven. Klop de eieren met de Boursin Cuisine, peper en zout. Verhit de olie in een pan en fruit de ui totdat deze glazig ziet. Voeg de spinazie toe en roerbak totdat deze is geslonken. Doe de ui en de spinazie in een vergiet en druk met de bolle kant van een lepel het meeste vocht eruit. Doe het terug in de pan en meng het eimengsel, de zalm en de kruiden erdoor. Voeg het mengsel toe aan de springvorm en dek deze af met aluminiumfolie. Bak de quiche vervolgens 20 minuten in de oven, verwijder het aluminiumfolie en bak nog eens 20 minuten.
Porties Prep Tijd
4 personen 10 minuten
Kook Tijd
45 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 10 minuten
Kook Tijd
45 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Eenheden:
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.
Rating

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu