Scrambled eggs met cantharellen

Scrambled eggs met cantharellen
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Heerlijk roereitje met paddenstoelen! Klop de eieren los met de sojasaus. Verhit de olie in een koekenpan en bak de cantharellen kort aan totdat ze beginnen te slinken. Schenk het eimengsel erbij en blijf roeren totdat dit net begint te stollen. Rooster ondertussen de snee brood in de broodrooster. Breng het ei eventueel nog op smaak met peper en zout. Schap de scrambled eggs op de geroosterde volkorenboterham.0 Maak een salade van de tomaat, avocado, olijfolie, peper en zout.
Porties Prep Tijd
1 persoon 10 minuten
Porties Prep Tijd
1 persoon 10 minuten
Scrambled eggs met cantharellen
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Heerlijk roereitje met paddenstoelen! Klop de eieren los met de sojasaus. Verhit de olie in een koekenpan en bak de cantharellen kort aan totdat ze beginnen te slinken. Schenk het eimengsel erbij en blijf roeren totdat dit net begint te stollen. Rooster ondertussen de snee brood in de broodrooster. Breng het ei eventueel nog op smaak met peper en zout. Schap de scrambled eggs op de geroosterde volkorenboterham.0 Maak een salade van de tomaat, avocado, olijfolie, peper en zout.
Porties Prep Tijd
1 persoon 10 minuten
Porties Prep Tijd
1 persoon 10 minuten
Ingrediënten
Porties: persoon
Eenheden:
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu