Seafood Curry

Seafood Curry
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Pureer de ui en gember samen tot puree. Verhit de olie in een pan, voeg de garam masala en de gember-ui puree toe. Voeg de resterende ingrediënten toe, behalve de chilipeper en de tomaat. Voeg na 1 minuut de chilipeper toe en bak nog een minuut, voeg dan de tomaten toe en breng op smaak met peper en zout. Breng de saus aan de kook, voeg de vis en zeevruchten toe en laat het geheel een minuut of vijf zachtjes doorkoken. Vanaf fase 2B.
Porties Prep Tijd
1 persoon 20 minuten
Porties Prep Tijd
1 persoon 20 minuten
Seafood Curry
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Pureer de ui en gember samen tot puree. Verhit de olie in een pan, voeg de garam masala en de gember-ui puree toe. Voeg de resterende ingrediënten toe, behalve de chilipeper en de tomaat. Voeg na 1 minuut de chilipeper toe en bak nog een minuut, voeg dan de tomaten toe en breng op smaak met peper en zout. Breng de saus aan de kook, voeg de vis en zeevruchten toe en laat het geheel een minuut of vijf zachtjes doorkoken. Vanaf fase 2B.
Porties Prep Tijd
1 persoon 20 minuten
Porties Prep Tijd
1 persoon 20 minuten
Ingrediënten
Porties: persoon
Eenheden:
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu