
Verwarm de oven voor op 220º graden. Voeg de tomaat, bouillonblokje, knoflook, basilicum en de Italiaanse kruiden samen en pureer met een staafmixer tot puree.
Verwarm 1 el olijfolie in een pan en bak de tartaar rul. Bak de courgetteblokjes kort mee. Voeg de tomatenpuree toe en laat het geheel even inkoken.
Vet een ovenschaal in met olijfolie. Verdeel de saus over de bodem en beleg met de lasagnebladen. Houd deze volgorde aan totdat de saus op is. Zorg ervoor dat je eindigt met een laag saus. Verdeel 4 el Boursin cuisine over de bovenste laag. Zet de lasagne in het midden van de voorverwarmde oven en laat de lasagne in 20 minuten gaar worden.
Tip: vanaf PowerSlim fase 3 is deze lasagne heerlijk met geraspte Parmezaanse kaas erop.
Porties | Prep Tijd |
4 porties | 30 minuten |
|
|
![]() |
Verwarm de oven voor op 220º graden. Voeg de tomaat, bouillonblokje, knoflook, basilicum en de Italiaanse kruiden samen en pureer met een staafmixer tot puree.
Verwarm 1 el olijfolie in een pan en bak de tartaar rul. Bak de courgetteblokjes kort mee. Voeg de tomatenpuree toe en laat het geheel even inkoken.
Vet een ovenschaal in met olijfolie. Verdeel de saus over de bodem en beleg met de lasagnebladen. Houd deze volgorde aan totdat de saus op is. Zorg ervoor dat je eindigt met een laag saus. Verdeel 4 el Boursin cuisine over de bovenste laag. Zet de lasagne in het midden van de voorverwarmde oven en laat de lasagne in 20 minuten gaar worden.
Tip: vanaf PowerSlim fase 3 is deze lasagne heerlijk met geraspte Parmezaanse kaas erop.
|
Ingrediënten
- 1 pak PowerSlim lasagnebladen
- 200 gram rundertartaar
- 2 tomaten in blokjes
- 4 theelepels tomatenpuree
- 1 kleine ui gesnipperd
- 400 gram courgette in blokjes
- 2 teentjes knoflook
- 4 eetlepels Boursin cuisine light
- verse basilicum
- 1 eetlepel olijfolie
- 1/2 bouillonblokje
- Italiaanse kruiden
Porties: porties
Eenheden:
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe