Verse lasagne Bolognaise

Verse lasagne Bolognaise
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Verwarm de oven voor op 220º graden. Voeg de tomaat, bouillonblokje, knoflook, basilicum en de Italiaanse kruiden samen en pureer met een staafmixer tot puree. Verwarm 1 el olijfolie in een pan en bak de tartaar rul. Bak de courgetteblokjes kort mee. Voeg de tomatenpuree toe en laat het geheel even inkoken. Vet een ovenschaal in met olijfolie. Verdeel de saus over de bodem en beleg met de lasagnebladen. Houd deze volgorde aan totdat de saus op is. Zorg ervoor dat je eindigt met een laag saus. Verdeel 4 el Boursin cuisine over de bovenste laag. Zet de lasagne in het midden van de voorverwarmde oven en laat de lasagne in 20 minuten gaar worden. Tip: vanaf PowerSlim fase 3 is deze lasagne heerlijk met geraspte Parmezaanse kaas erop.
Porties Prep Tijd
4 porties 30 minuten
Porties Prep Tijd
4 porties 30 minuten
Verse lasagne Bolognaise
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Verwarm de oven voor op 220º graden. Voeg de tomaat, bouillonblokje, knoflook, basilicum en de Italiaanse kruiden samen en pureer met een staafmixer tot puree. Verwarm 1 el olijfolie in een pan en bak de tartaar rul. Bak de courgetteblokjes kort mee. Voeg de tomatenpuree toe en laat het geheel even inkoken. Vet een ovenschaal in met olijfolie. Verdeel de saus over de bodem en beleg met de lasagnebladen. Houd deze volgorde aan totdat de saus op is. Zorg ervoor dat je eindigt met een laag saus. Verdeel 4 el Boursin cuisine over de bovenste laag. Zet de lasagne in het midden van de voorverwarmde oven en laat de lasagne in 20 minuten gaar worden. Tip: vanaf PowerSlim fase 3 is deze lasagne heerlijk met geraspte Parmezaanse kaas erop.
Porties Prep Tijd
4 porties 30 minuten
Porties Prep Tijd
4 porties 30 minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Eenheden:
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu