Slim afvallen met PowerSlim

En nu ga ik afvallen!

Maaltijd LasagneAls dat is wat je dacht toen je voor de zoveelste keer verdrietig werd van wat je op de weegschaal en in de spiegel zag, dan gaat het dit keer lukken. Iedereen zegt altijd dat het niet gaat om het getal op de weegschaal en dat weet jij ook eigenlijk wel, maar waarom doet het dan toch elke keer weer zoveel pijn als je dat getal ziet wat je liever niet wil zien? Je hebt ongetwijfeld al veel programma’s en diëten geprobeerd en je valt dan ook best wel wat af, maar altijd komt het er weer aan. Vaak natuurlijk met een beetje extra. En nu ben je er klaar mee, je wilt ook slim afvallen!

Hoe kan je slim afvallen?

Je wilt slim afvallen. Afvallen op een verantwoorde manier en daarna op gewicht blijven. Het is duidelijk tijd voor PowerSlim. Dat is een methode met super lekkere en makkelijke producten én een goede, langdurige begeleiding. Van je voedingscoach zal je heel veel leren over slim afvallen en goed eten. Daarnaast is de coach er natuurlijk om de begeleiding te bieden die je nodig hebt om het programma te doorlopen en om daarna op gewicht te blijven. Het kan echt!

Eiwitten, hoe belangrijk zijn ze?

Ondertussen weet bijna iedereen wel hoe belangrijk eiwitten zijn voor een gezond lichaam. Het eten van voldoende eiwitten is gezond en belangrijk om verschillende redenen. Het helpt mee aan de opbouw van je spieren. Tijdens het afvallen zal je dus niet te maken krijgen met een verminderde spiermassa. Hierdoor wordt niet alleen je silhouet goed gevormd, maar blijft ook je (spier-)kracht behouden. En……blijft je vetverbranding hoog. Hoe meer spiermassa je hebt, hoe hoger je vetverbranding is op momenten dat je niet sport. Natuurlijk wil je als vrouw geen mannelijke bodybuilder worden, maar je kunt gerust zijn. Daar hebben vrouwen gelukkig de hormonen niet voor. Mannen hebben die hormonen natuurlijk wel en bij hen helpt het eten van veel eiwitten dan ook om de gewenste spiermassa op te bouwen. Het eten van genoeg eiwitten is ook goed voor het herstel van de spieren en dat zorgt er weer voor dat je minder spierpijn ervaart na het sporten. Het zal je hoogstwaarschijnlijk niets verbazen dat de producten van PowerSlim boordevol met die gezonde eiwitten zitten. PowerSlim producten bevatten zowel dierlijke als plantaardige eiwitten. Dat zorgt ervoor dat je ook nog eens beter beschermd bent tegen hart- en vaatziekten.

Gezond afvallen met PowerSlim

Gezond afvallen doe je met PowerSlim. De begeleiding die je krijgt is een wezenlijk onderdeel van het afvalproces. Je begint met een uitgebreid intakegesprek. Daarin bespreek je samen met de voedingscoach wat je wensen zijn en wat de aanpak wordt. Gezond afvallen doe je in drie fasen. De eerste fase is het strengst. Overdag eet je dan de eiwitrijke producten van PowerSlim en ’s avonds eet je gewoon met de rest van je gezin mee. Je mag vanaf dag één namelijk al mager vlees en vis, eieren en de meeste soorten groente eten. Elke week ga je bij je coach langs om te meten en te wegen. Wanneer je op 80% van je streefgewicht bent ga je in overleg met je voedingscoach naar fase twee. Dat is de overgangsfase tussen streng afvallen en terug naar een normaal eetpatroon. In deze fase ga je stapsgewijs andere voedingsmiddelen toevoegen, zoals fruit, noten en brood. Met de PowerSlim methode heb je ook nog eens altijd een verzadigd gevoel. De eiwitten zorgen ervoor dat je geen honger hebt en je hebt wel zes eetmomenten per dag. PowerSlim maakt afvallen niet alleen gezond en lekker, maar ook nog eens lekker makkelijk vol te houden. Wat wil je nog meer? Start vandaag nog met PowerSlim, je zult er geen spijt van krijgen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.
Rating

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu