Ariane: “Streefgewicht behaald en na twee jaar nog altijd stabiel!”

PowerSlim intake

PowerSlim intakegesprek

Mijn naam is Ariane, ik ben 56 jaar en woon in Amstelveen. Bijna twee jaar geleden begon ik bij Ada Hoefnagels van Afvallen Amstelveen aan mijn PowerSlim avontuur. Eerdere pogingen om af te vallen en een gezond gewicht te behalen liepen altijd op niets uit, maar bij  Ada behaalde ik wél mijn streefgewicht.

Aan de slag met PowerSlim bij Ada Hoefnagels van Afvallen Amstelveen

Al van een paar keer had ik iets gelezen over afvallen met PowerSlim. Ada had een proef-/kennismakingsavond georganiseerd en daar heb ik mij voor opgegeven. Ik kon tijdens deze avond heerlijke hapjes proeven en op deze manier kennismaken met de producten van PowerSlim. Ada gaf uitgebreid informatie en ik kon al mijn vragen stellen. Ik ben dezelfde avond nog gestart met PowerSlimmen.
Het begin was best moeilijk, de vetverbranding kwam wilde niet goed op gang komen. Ada heeft me hierbij heel goed geholpen en begeleid. Ze liet me een eetdagboek bijhouden en bleef me aanmoedigen. Nooit veroordelend, altijd stimulerend. Ik was heel blij met haar coaching! Na een half jaar zat ik op mijn streefgewicht en daar ben ik zelfs nog onder gedoken. Nu, twee jaar later en in totaal 16 kilo minder, ben ik nog altijd stabiel op mijn streefgewicht.

Leefstijlverandering om je streefgewicht te behouden

Om mijn streefgewicht te blijven behouden,  ga ik nog altijd 1 keer per maand naar Ada toe. Dat is fijn want het gaat niet alleen om afvallen maar ook om een andere levensstijl lleren hanteren en daar helpt zij mij bij. Ada heeft me geleerd om koolhydraatarm te eten en koken. Ze geeft me tips voor recepten, oefeningen en helpt me bij wat nou wel of niet verstandig is, ook als ik een keer uit eten ga.  Als je gezond en verantwoord wil afvallen, aarzel niet en maak een afspraak. Het is het waard!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.
Rating

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu