‘We eten nu veel lekkerder en gezonder!’

voor en na Judith VuurensIk ben Judith Vuurens, 42 jaar. Na vorige zomer had ik het helemaal gehad. Ik voelde mij niet fit, vond mezelf niet mooi meer en was niet tevreden met mijn figuur. Ik had een drukke tijd achter de rug en iets te vaak koos ik voor gemakkelijke (en dus te zoete, zoute en vette) maaltijden. Ik moest afvallen….

Ik ben gaan zoeken op internet naar een afslankprogramma. Al zoekend kwam ik PowerSlim tegen en gelukkig zat er ook een PowerSlim center bij mij in de buurt.

Eind september ben ik begonnen. Na een gesprek met de PowerSlim voedingscoach was ik overtuigd dat PowerSlim bij mij zou passen. Ik houd van koken en nieuwe dingen uitproberen en het idee van meer groenten eten sprak mij bijzonder aan.

6 keer per dag had ik een eetmoment, 3 keer per dag een maaltijd en 3 keer per dag een tussendoortje. Mijn gezin genoot mee van de lekkere lunchgerechten en avondmaaltijden. Het afvallen ging supergoed en……we eten nu veel lekkerder en gezonder!

Ik ben nu 17 kilo afgevallen en ben het PowerSlim programma aan het afbouwen. In de afgelopen periode ben ik twee keer op vakantie geweest, naar Turkije en Canada. Die tripjes hebben nauwelijks invloed gehad op mijn afslankproces. Dit geeft vertrouwen voor de toekomst: deze leefstijl kan ik gemakkelijk volhouden. Ik heb mijn zelfvertrouwen weer terug.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.
Rating

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu