Zeg weer yes tegen jezelf met PowerSlim

Zeg weer yes tegen jezelf

Met de juiste steun overtref je jezelf!

Wil jij ook weer lekker in je vel zitten en deze zomer kunnen genieten van een maatje minder? Ga dan samen met mij de strijd aan tegen de overtollige kilo’s. Ik word jouw persoonlijke PowerSlim voedingscoach en help je de juiste balans te vinden en samen zorgen wij ervoor dat jij weer zelfverzekerd over het strand of het terras kunt lopen. Ik ben jouw stok achter de deur, jouw steun in de rug én jouw hulp bij het ontwikkelen van een gezonde levensstijl.

Start jij tijdens de actieperiode (23 mei t/m 18 juli 2017) met PowerSlim? Dan maak je kans op één van de 500 fashioncheques*. Neem contact op en maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Samen sta je sterker…

Denk eens terug aan alle belangrijke overwinmomenten in je leven. Je deed het zelf, maar de juiste persoon gaf je die extra motivatie, de juiste tools of dosis lef. Waarom zou je het strijden tegen de kilo’s dan wel alleen moeten doen? Naast de steun die je van mij, als je persoonlijke voedingscoach, krijgt, kun je ook met je vriend(in) starten. Je helpt elkaar verder én geeft elkaar de juiste motivatie.

Meld jij je samen aan met een vriend(in), familielid, collega, buurvrouw of andere kennis, waarmee jij samen de strijd tegen de kilo’s aangaat? Dan maken jullie samen kans op een dag shoppen met een personal stylist en €2.500,- shoptegoed*. Daarnaast maken jullie ook nog eens kans op een van de 500 fashioncheques t.w.v. €50,-!

Zeg weer yes tegen jezelf met PowerSlim!

Waar wacht je nog op? Bel 06-19959171 en maak een afspraak voor een kennismakings- en intakegesprek. Je kunt ook een email sturen naar info@afvallenamstelveen.nl.  Ik heb vast snel tijd voor je!

Hartelijke groet van Ada!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.
Rating

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu